Alle woningen zijn reeds succesvol verkocht.

 

 

In het hart van Scherpenzeel worden zeven levensloopbestendige woningen gerealiseerd aan de Lindenlaan. De Lindenlaan is in het centrum van Scherpenzeel gelegen. Hiermee profiteert u van de perfecte ligging ten opzichte van alle dagelijkse voorzieningen.

Houdt u van een mooie wandeling? Het park van Huize Scherpenzeel is op nog geen 200 meter afstand gelegen. Ook eerstelijnscentrum Het Foort is op loopafstand gelegen. Het Foort is een centrum met zorgvoorzieningen als een apotheek, fysiotherapie en huisarts.

De Lindenhof is een inbreidingslocatie die uitermate geschikt is voor de levensloopbestendige woningen die hier door Bouwbedrijf Osnabrugge B.V. worden gerealiseerd. Gelegen in een rustig hofje, en gunstig gelegen ten opzichte van het centrum. Zeven prachtige woningen in een stijl die aansluiting vindt bij het historische karakter van Scherpenzeel. Een bouwstijl met een onderbreking en net dat extra element in de gevel, waardoor de woning meer uitstraling krijgt. De woningen zijn ontworpen door een Scherpenzeelse architect, worden gebouwd door een Scherpenzeelse aannemer en worden verkocht door een Scherpenzeelse makelaar.

 

Door deze lokale samenwerking is er een woning ontwikkeld die voldoet aan de wensen die uit de markt naar voren zijn komen. Een levensloopbestendige woning, op een levensloopbestendige locatie, en dat op de laatst mogelijke inbreidingslocatie nabij het centrum. Gaat uw hart ook sneller kloppen? Neem dan contact op met T&A van Es Makelaardij.

Recent bekeken