Prinsenlaan

 

Aan de rand van het centrum, in Scherpenzeel, is op de plaats van de voormalige Gereformeerde Gemeentekerk een mooi plan ontwikkelt. Een plan met oog voor kwaliteit, genoeg parkeerruimte en leuke buitenruimtes.
Het appartementengebouw vormt zich rondom het binnenterrein en sluit zo aan op de omliggende bebouwing en is een verlengstuk van de Prinsenlaan. Prettig is dat het complex zowel vanaf de Prinsenlaan als de Pr. Marijkelaan toegankelijk is. Handig als je even snel op de fiets naar het centrum wilt.

Het plan bestaat uit 3 lagen, waarvan de 1e en de 2e verdieping via een galerij toegankelijk zijn. De begane grond woningen hebben een voordeur direct aan de straat. Alle appartementen hebben een eigen berging en een eigen parkeerplek.

Bij binnenkomst valt direct de ruime hal op met voldoende ruimte voor een kapstok en een kast. In de hal zit nog de technische ruimte met CV/MV en nog ruimte voor opslag. Aan de hal ligt een ruime slaapkamer, van waaruit de badkamer en de wasmachinekast toegankelijk zijn. De woonkamer is aan de zuidzijde gesitueerd met veel glas in de gevel. Dit zorgt voor een groot ruimtelijk effect. Ook is er voldoende ruimte om een mooie keuken te realiseren.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte 53 m2
- Berging van ca. 5 m2
- Riante slaapkamer
- Badkamer + separaat toilet
- Eigen parkeerplaats