Alle woningen zijn wederom succesvol verkocht.

 Aan de Hovenierslaan 18-24 komen twee levensloopbestendige hoekwoningen met garage en twee middenwoningen te koop. met een slaap- en badkamer op de begane grond en een tuin op het westen. Deze woning met een beukmaat van 6,70 breed en 9,25 diep heeft de ideale afmetingen om royaal te wonen. De hoekwoningen hebben de mogelijkheid om de garage bij de woning te trekken.
De start bouw van deze woning wordt verwacht rond 15 oktober 2015 en u kunt dus geheel uw eigen wensen realiseren bij deze woning. De koopsom van deze woning bedraagt € 230.000,- vrij op naam. Uiteraard voldoet de woning aan de hoogste eisen qua comfort en energiezuinigheid. Er zal gebouwd gaan worden onder Woningborg, zodat u verzekerd bent van afbouw van uw woning.

De indeling van de woning is als volgt: entree, hal, meterkast en toilet. Vanuit de hal is de straatgerichte woonkamer bereikbaar. Van hieruit kunt u nog genieten van de levendigheid die de nieuwe woonwijk Heijhorst straks met zich meebrengt. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en vanuit hier is de tuin op het westen bereikbaar.

Op de begane grond zijn uiteraard ook de slaapkamer en badkamer aanwezig. De slaapkamer heeft een afmeting van 3,15 x 4,20 meter en heeft een badkamer die via de slaapkamer bereikbaar.

De eerste verdieping kunt u naar eigen inzicht indelen. Wel vast staat de cv-opstelling. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tweede badkamer of twee slaapkamers. Kortom u heeft een hoge mate van keuze vrijheid.

Bij de middenwoning ligt de tuin op het westen is circa negen meter diep en zeven breed en ook vanaf de parkeerplaats bereikbaar. Tevens treft u een berging in de tuin aan.

Bij de hoekwoning aan Hovenierslaan 18 is de tuin circa 9 meter diep en tien meter breed en bij de Hovenierslaan 24 is dat circa 6 meter diep en 10 meter breed.